Mācību apraksts
Sāc mācīties jau tagad!
Apliecību saņemsi uzreiz pēc sekmīgas kursa apguves – savā e-apmācības profilā.
Izglītības programmas galvenais mērķis:
Sniegt zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.
Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus:
kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē;
kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.
Ieguvumi:
- pilnveidotas vai jaunas zināšanas;
- zināšanas par pārtikas apriti regulējošiem normatīvajiem aktiem;
- iemaņas un prasmes nodrošināt pārtikas nekaitīgumu.
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā reglamentē Ministra kabineta noteikumi Nr. 545 “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtības pārtikas higiēnas jomā”.
Ja nepieciešams MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ apliecības orģināls, sazinies ar mums – liepamaca@liepamaca.lv vai +371 20225542
Veiksmi un panākumus apmācībās un turpmākajās darba gaitās!
Apliecības paraugs
Kursa info
- Tēmas 10
- Testi 1
- Pieeja kursam 2 nedēļās
- Prasmju līmenis Visi līmeņi
- Valoda Latviski
- Studenti 13
- Apliecība pēc kursa apguves Jā
- Novērtējums Automātiskā