
MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ! APGŪSTI KURSU UN SAŅEM APLIECĪBU UZREIZ!
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā (sanitārais minimums) ir obligāts visiem darbiniekiem, kuri savā darbā ir iesaistīti pārtikas apritē.
Ministra kabineta noteikumi Nr. 545 “Pārtikas apritē nodarināto personu apmācības kārtības pārtikas higiēnas jomā” nosaka, ka mācību kursa apjoms ir vismaz trīs astronomiskās stundas un, ka reizi trijos gados, mācību kursu jāapgūst atkārtoti. “Mācību centrs Liepa” piedāvā apmācības e-vidē, tajā skaitā arī kursu “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”. Pēc sekmīga kursa apguves, ir iespēja saņemt apliecību uzreiz savā e-vides profilā vai savā viedierīcē (atliek tikai noskenēt QR kodu)! Ātri un ērti! Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus:
- kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē;
- kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.
Pārtikas aprite ir viena no visstingrāk reglamentētajām uzņēmējdarbības jomām, jo ir jāievēro virkne normatīvo aktu prasību – gan Eiropas Savienības regulas un lēmumus, gan Latvijas likumus un Ministru kabineta noteikumus.
“Mācību centrs Liepa” ir pilna servisa pakalpojuma sniedzējs, kas nodrošina pakalpojumus darba aizsardzībā, sākot ar konsultāciju līdz nepieciešamo darba aizsardzības dokumentu sakārtošanai, izstrādei un organizācijas pilnai darba aizsardzības uzraudzībai, atbilstoši valsts kontrolējošo institūciju un likumdošanas prasībām. Apmācību kursu “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” iespējams apgūt e-vidē. Apmācību programma ir identiska klātienes studiju programmai un iegūtais izglītības dokuments ir līdzvērtīgs klātienes studiju izglītības dokumentam. Jautājumu gadījumā, lūdzu zvaniet +37120212064 vai rakstiet eapmacibas@mcliepa.lv Kopīgi atradīsim Jums labāko risinājumu!